PRX-T 33

HUDENS ÅLDRANDEPROCESS

Hudens åldrandeprocess sker successivt genom olika funktionsnedsättningar. Förmågan att producera talg reduceras, vilket ger huden försämrat barriärskydd. Överhuden tunnas ut samtidigt som förmågan att binda fukt avtar vilket ger en torrare hud. Hudens fibrer minskar i antal och kvalitet  vilket ger nedsatt fasthet och elasticitet. Pigmentcellerna producerar ojämn mängd pigment med oönskade pigmentförändringar som följd.

Orsaken till de flesta hudförändringarna är exponering av UV-ljus och benämns därför som ljusåldrande (“photo-ageing”). Hudförändringarna sker över tid och framträder successivt.

Bästa sättet att motverka hudens åldrandeprocess är att upprätthålla hudens funktioner, stimulera dess tillväxt och skydda mot UV-exponering. Effektiva behandlingar som uppfyller detta är s.k. biorevitaliserande behandling.

– Nålfri biorevitalisering

Fram tills idag har biorevitalisering endast varit tillgänglig med nålar via injektion och s.k. mesoterapi. Effektiva behandlingar som tillför hudrevitaliserande ingredienser för att uppnå hudföryngrande egenskaper.

PRX-T 33 är nästa generation biorevitalisering, helt utan nålar. Med djupgående effekt och aktiv biostimulering erbjuds en effektiv antiage-vård. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Trots dess enkla komposition är resultaten anmärkningsvärda, ger både omedelbar och långsiktig effekt.

PRX-T33 -The art of anti-aging

PRX-T33 aktiverar lokalt hudens “Skin Respons System” med förmåga att direkt påverka hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt. Detta sker genom den patenterade formulan av TCA och Väteperoxid. Tillsammans levererar de en behaglig och effektiv behandling med högre effekt än var och en enskilt.

TCA har en effektiv vävnadsregenererande egenskap. Stimulerar cellförnyelse genom en kaskad av signalsubstanser påverkas flera av hudens funktioner. TCA verkar även effektivt cellförnyande och har god förmåga att reducera oönskade pigmenteringar, dessutom verkar TCA aktivt kollagenstimulerande. Behandling med TCA har en lång historia och är väl dokumenteras för jämn struktur och hudton.

Väteperoxid finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens helandeprocess och är en viktig del av vårt immunförsvar. Väteperoxid verkar naturligt antibakteriellt och omvandlas vid nedbrytning till syre och vatten som eliminerar bakterier och infektioner. Dessutom verkar väteperoxid både som reparerande och remodullerande på vävnadens struktur.

Behandlingsindikationer

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säkert under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur    c.4-6 behandlingar med 1-2 veckors intervall, och underhåll rekommenderas varannan månad för att upprätthålla erhållet resultat och motverka hudens åldringsprocess.

Man kan arbeta på både ansikte och kropp.

PRX-T33 EFTERVÅRD

Efter behandlingen är huden i ett stimulerat och aktivt tillstånd. För att behandlingsförloppet ska upprätthållas aktivt, är det viktigt att försätta vävnaden i optimalt tillstånd. Hudens ph-värde måste bevaras sänkt och barriären måste upprätthållas. Om eftervården inte är korrekt finns ingen möjlighet att samverka med hudens s.k “Skin Response System” och behandlingens viktiga egenskaper går förlorade. Eftervården sker med specifik tillhörande dag- och nattvård som efter behandlingen ersätter ordinarie hudvård.

PRX-T33  ansikte  pris:  1995:-/kurpris minst 4 beh.per gång 1500:-

PRX-T33  ansikte och hals pris:  2495:-/ kurpris minst 4 beh.per gång 1995:-

Låt stå!
Låt den här widgeten ligga kvar som den är. Den syns inte på hemsidan men behövs för att dölja att arkiv visas som standard i sidopanelen. / Bluepin