GELISH VS

       ” ZK Chrystal Pudding Peel”

                FUKT  ¤  LYSTER  ¤  REVITALISERING

 

Gelish VS är en intensivvårdande tvåstegsbehandling där två komponenter samverkar för att ge Din hud både ytlig- och djupgående aktiv stimulering. Behandlingen verkar både revitaliserande och rejuvenerande. Den ger Din hud omedelbar uppstramning och lyster. Främjar fasthet , jämn hudton och struktur. GELISH VS kombinerar en hybrid 3-fas Peel med essentiella oljor, probiotika, hyalyronsyra, vitaminer och stamceller i unik potent formula.

Första steget, en cocktail av syror som exfolierar, gör huden silkeslen och strålande. Probiotika vårdar och stärker hudens micromiljö. Vitaminer och stamceller berikar och stärker hudens immunförsvar. Andra steget, mask som tillför närande och vårdande ämnen som ger fukt, skyddar mot oxidativ stress, och mikrosfärer som stimulerar hudens fasthetsfibrer.

GELISH VS är en behaglig och uppfriskande behandling, fri från all form av oönskade sidoeffekter. Den passar alla hudtyper och är lämplig för en bred rad indikationer , allt från anti.-age till lätt acne.

Pris: 1250:-   C. 30 min

Låt stå!
Låt den här widgeten ligga kvar som den är. Den syns inte på hemsidan men behövs för att dölja att arkiv visas som standard i sidopanelen. / Bluepin