COVID-19

Vi följer riktlinjer från folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen. Deras krav och riktlinjer för hygienisk verksamhet och för begränsning av smittspridning.

Vi är även godkända av miljöförvaltningen för hygienisk verksamhet enligt miljöbalken (SFS 1998:808) inom stick o skärsårslagen.

På grund av rådande omständigheter har vi vidtagit olika  åtgärder i vår verksamhet som vi ber dig att följa när du besöker oss. Tillsammans ska vi hjälpas åt för att förhindra smittspridning!

. Vi har minimerat antalet personer i butiken till max 3 personer. Då vi oftast har behandling på gång är det enbart 1 person som kan vara i butiken samtidigt.

. Därför ber vi dig att inte komma in förrän du har din bokade tid. Vänta gärna utanför så kommer vi och hämtar dig.

.Att du inte har sällskap med dig.

. Att du är frisk utan några symtom

. Att hålla avstånd i butiken.

.Att du använder handspriten på disken direkt när du kommer in i butiken.

 

Detta gäller givetvis även oss. Vi arbetar kontinuerligt med hygien och städ. Vi desinficerar allmäna ytor som handtag ,diskar efter varje kund. Och givetvis våra behandlingsrum. Vi använder alltid munskydd, och även skyddskläder vid behov.

Tillhör du riskgruppen , eller vill veta mer om hur vi hanterar situationen är du välkommen att höra av dig till oss.

 

Tack för ditt samarbete!!!

 

 

Låt stå!
Låt den här widgeten ligga kvar som den är. Den syns inte på hemsidan men behövs för att dölja att arkiv visas som standard i sidopanelen. / Bluepin