PRX-T 33

– Nålfri biorevitalisering

Fram tills idag har biorevitalisering endast varit tillgänglig med nålar via injektion och s.k. mesoterapi. Effektiva behandlingar som tillför hudrevitaliserande ingredienser för att uppnå hudföryngrande egenskaper.

PRX-T 33 är nästa generation biorevitalisering, helt utan nålar. Med djupgående effekt och aktiv biostimulering erbjuds en effektiv antiage-vård. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula. Trots dess enkla komposition är resultaten anmärkningsvärda, ger både omedelbar och långsiktig effekt.

PRX-T33 -The art of antiaging

PRX-T33 aktiverar lokalt hudens “Skin Respons System” med förmåga att direkt påverka hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt. Detta sker genom den patenterade formulan av TCA och Väteperoxid. Tillsammans levererar de en behaglig och effektiv behandling med högre effekt än var och en enskilt.

TCA har en effektiv vävnadsregenererande egenskap. Stimulerar cellförnyelse genom en kaskad av signalsubstanser påverkas flera av hudens funktioner.

Låt stå!
Låt den här widgeten ligga kvar som den är. Den syns inte på hemsidan men behövs för att dölja att arkiv visas som standard i sidopanelen. / Bluepin