Ansiktsbehandlingar OLD

Vi arbetar med att förbättra Din hudhälsa och optimera våra behandlingar efter Ditt hudtillstånd. Vår verktygslåda består av allt från en bas behandling med rengöring eller med bara en avslappnande  ansiktsmassage till en mer avancerad behandling. Många av våra behandlingar går även att kombinera i olika former.
Efter en analys av Din hud, kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som passar just Ditt hudstillstånd, samt hur den dagliga hemmavårdsrutinen ska fungera.
Här ser du ett urval av våra behandlingar:

Ansiktsbehandling De Lux

En komplett helhetsbehandling med Klassisk Ansiktsbehandling och frans & bryn färg, samt ampull som även används hemma i c 7 dagar efter behandling som avslutas med en special mask.                                                                                                                                                                               C 90 min 1595:-

UBER Relaxbehandling

En Relax Anti-Stress Massage behandling som avslutas med UBER PRO, en djupare cocktail peel som främjar hudens cellregenerering och vitalitet. Behandlingen avslutas med en special Mask fullproppad med antioxidanter och Hyalyronsyra som ger din hud en kraftig återfuktning och massor av lyster.                                                                                                                                                                                                                               C 60 min 1395:-

Klassisk Ansiktsbehandling

En kombinerad basbehandling och en avslappnande ansikte-hals-och dekolletage massage. Här ingår även bryn plock och avslutande serum /mask.                                                                                                                                                                                                                                                       C 75 min 1095:-

Djuprengöring

En basbehandling med rengöring, manuell peeling, ånga med portömning och avslutande AHA / Serum / Mask                                                         C 60 min 895

Relax Anti-stresss Massage behandling

En avslappnande massagebehandling i ansiktet, skalp, nacke och dekolletage.(Se under fliken massagebehandling)                                                      C 45 min 895:-

Gly-C behandling

Kraftfull minibehandling med glykolsyra, mjölksyra och C-vitamin. Rengöring, manuell microdermabrasion, Gly-C Serum, Terproline mask. Du får även resten av ampullen med hem för ca. 1 veckas behandling.

C 30 min 595:-

C-Vitamin behandling

Här använder vi C-Vitamin som huvudingrediens. Rengöring, manuell peeling. C-vitamin serum, Terproline mask. Du får även resten av ampullen med hem för ca. 1 veckas behandling.

C 30 min 595:-

Lilla Plasma C

En FUKTBOMB för alla hudtyper och årstider som individanpassas med inslussning av aktiva serum  för maximal preparatstimulerande effekt Plasmaljus och Elektrofores stärker hudens och upprätthåller bindvävens fasthet , jämnar ut hudtonen och verkar allmänt revitaliserande. Du får även resten av ampullen med hem för c.1 veckas behandling.

C 60 min 1645:-

Ansiktsbehandling special

r dig som vill ha variation på din ansiktsbehandling eller ha en kraftfullare behandling som går djupare ner i huden.

ENEOMEY Derma Recovery

En kombination av Glykolsyre Peeling och massor av antioxidanter som arbetas in med massage och avslutas med en specialmask, anpassad för din hud. Perfekt att göra innan tex bröllop, fest eller när huden behöver mycket återfuktande.

C 60 min 1295:-

Go and Glow

Mandel Peeling med anti-age egenskaper som jobbar på djupet med hudens lyster, uppbyggnad och struktur.Den har även en kärlsammandragande effekt och är anti-inflammatorisk (CE-Märkt Peel. Se under Avancerad Hudvård.) Vi avslutar med en ansikts-och dekolletage massage och mask.

C 60 min 1390:-

Fillast behandling

En riktigt återfuktande behandling med hyaluronsyra och peptider. Peeling med manuell microdermabrasion. En skön massage med barriärbyggande creme. Inpackning med Fillast serum som sedan avslutas med Fillast creme.

C 60 min 995:-

ICE Peel 

Två unika teknologier i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande. Värme och kyla möts med Kemisk Peeling och Cryoterapi. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat. Kvalitetsförbättring sker i flera olika nivåer och hudens ungdomliga fräschör bevaras.
C 60 min 1295:-

För mer specifikt resultatinriktad hudvård se under fliken AVANCERAD HUDVÅRD