Ansiktsbehandlingar

Vi arbetar med att förbättra Din hudhälsa och optimera våra behandlingar efter Ditt hudtillstånd. Vår verktygslåda består av allt från en bas behandling med rengöring eller med bara en avslappnande ansiktsmassage till en mer avancerad behandling. Många av våra behandlingar går även att kombinera i olika former.

Vi är alla individer med olika tycke och smak och vi har olika genetiska förutsättningar och behov. Därför ska det vara självklart att vi kan skräddarsy just Din behandling. Oavsett om du väljer en skön avslappnande,  uppfräschande behandling. Eller om det är en mer resultatinriktad hudvård du söker.
Efter en analys av Din hud, kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som passar just Ditt hudtillstånd, samt hur den dagliga hemmavårdsrutinen ska fungera.

För att få det optimala resultatet har vi valt att arbeta med kliniskt dokumenterade och välbeprövade behandlingar och produkter. Där flera är CE märkta som medicintekniska hjälpmedel.

Din garanti för effektiva behandlingsresutat

Det är viktigt att du uppger om du är gravid, äter mediciner eller har någon allergi. Detta för att slippa eventuella bieffekter av produkter eller behandlingar. Vi avråder från behandling om vi anser att ditt hudproblem ligger utanför vårt kunskapsområde eller behörighet.

Här ser du ett urval av våra behandlingar:

Lägg till din rubriktext här

Ansiktsbehandling De Lux

En komplett helhetsbehandling med Klassisk Ansiktsbehandling och frans & bryn färg, samt ampull som även används hemma i c 7 dagar efter behandling som avslutas med en special mask.

C 90 min 1595:-

Klassisk Ansiktsbehandling

En kombinerad basbehandling och en avslappnande ansikte-hals-och dekolletage massage. Här ingår även bryn plock och avslutande serum /mask.

C 75 min 1095:-

UBER Relaxbehandling

En Relax Anti-Stress Massage behandling som avslutas med UBER PRO, en djupare cocktail peel som främjar hudens cellregenerering och vitalitet. Behandlingen avslutas med en special Mask fullproppad med antioxidanter och Hyalyronsyra som ger din hud en kraftig återfuktning och massor av lyster.

C 60 min 1395:-

Djuprengöring

En basbehandling med rengöring, manuell peeling, ånga med portömning och avslutande AHA / Serum / Mask

C 60 min 895

Gly-C behandling

Kraftfull minibehandling med glykolsyra, mjölksyra och C-vitamin. Rengöring, manuell microdermabrasion, Gly-C Serum, Terproline mask. Du får även resten av ampullen med hem för ca. 1 veckas behandling.

C 30 min 595:-

Relax Anti-stresss Massage behandling

En avslappnande massagebehandling i ansiktet, skalp, nacke och dekolletage.(Se under fliken massagebehandling)

C 45 min 895:-

C-Vitamin behandling

Här använder vi C-Vitamin som huvudingrediens. Rengöring, manuell peeling. C-vitamin serum, Terproline mask. Du får även resten av ampullen med hem för ca. 1 veckas behandling.

C 30 min 595

Lilla Plasma C

En FUKTBOMB för alla hudtyper och årstider som individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt Plasmaljus och Elektrofores stärker hudens och upprätthåller bindvävens fasthet , jämnar ut hudtonen och verkar allmänt revitaliserande. Du får även resten av ampullen med hem för c.1 veckas behandling.

C 60 min 1645:-

Ansiktsbehandling special

För dig som vill ha variation på din ansiktsbehandling eller ha en kraftfullare behandling som går djupare ner i huden.

ENEOMEY Derma Recovery

 

En kombination av Glykolsyre Peeling och massor av antioxidanter som arbetas in med massage och avslutas med en specialmask, anpassad för din hud. Perfekt att göra innan tex bröllop, fest eller när huden behöver mycket återfuktande.

C 60 min 1295:-

Go and Glow

Mandel Peeling med anti-age egenskaper som jobbar på djupet med hudens lyster, uppbyggnad och struktur.Den har även en kärlsammandragande effekt och är anti-inflammatorisk (CE-Märkt Peel. Se under Avancerad Hudvård.) Vi avslutar med en ansikts-och dekolletage massage och mask.

C 60 min 1390:-

Fillast behandling

En riktigt återfuktande behandling med hyaluronsyra och peptider. Peeling med manuell microdermabrasion. En skön massage med barriärbyggande creme. Inpackning med Fillast serum som sedan avslutas med Fillast creme.

C 60 min 995:-

ICE Peel

Två unika teknologier i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande. Värme och kyla möts med Kemisk Peeling och Cryoterapi. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat. Kvalitetsförbättring sker i flera olika nivåer och hudens ungdomliga fräschör bevaras.

C 60 min 1395:-

För mer specifikt resultatinriktad hudvård se under fliken AVANCERAD HUDVÅRD

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.