ICEPEEL

woman_giving_herself_an_ice_massage__medium_4x3

SCIENCE OF ANTI-AGING

Hudens åldringsprocess sker successivt genom att olika barriärskyddande funktioner sätts ur spel. Hudens fiber som ger huden dess fasthet , elasticitet blir färre och mindre flexibla. Vävnadens fyllighet och fukt reduceras i allt långsammare takt.Hudens yta tunnas och förmågan att binda fukt avtar. Hudens cellförnyelse takt avtar och överhuden förhornas snabbare. Huden blir torrare,grövre i struktur och förlorar dess ungdomliga fräschör och lyster.

Målet för optimal antiåldrandebehandling är att skapa en djupverkande stimulering och erbjuda aktivt vävnadsregenererande effekter.

-Kemisk Peeling

Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad allmänt hudförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur,reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör.Effekten av Kemisk Peeling är omedelbar och skapar synbar lyster.

-Cryoterapi

Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar för god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner. Cryoterapi främjar ökad aktiv ämnesomsättning i cellerna, vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.

 

VÄRME + KYLA

Kemisk Peeling + Cryoterapi

Två unika teknologier i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat Kvalitetsförbättring sker i flera nivåer och hudens ungdomliga fräschör bevaras.

bild-logga (w300_h300_u_p)

ICEPEEL _ INSTANT BEAUTY

Motverkar& förebygger Din huds åldrande

– Minskar påsighet-Motverkar mörka ringar-Reducerar rynkor och linjer- Reducerar svullnad- Motverkar blåmärke- Mjukgörande- Rodnadsdämpande- Kollagenstimulerande- Uppstramande- Tillför antioxidanter- Vävnadsregenererande- Reducerar talgproduktion- Återfuktande- Lindrar solbränd hud.

Icepeel behandling 30 min 1295:-

Låt stå!
Låt den här widgeten ligga kvar som den är. Den syns inte på hemsidan men behövs för att dölja att arkiv visas som standard i sidopanelen. / Bluepin