Dermaroller

Dermaroller

“The Golden Standard” DERMAROLLER är orginalet för microneedling och symboliserar ett genombrott inom avancerad estetisk behandling. Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och kan i mångt och mycket likställas med fraktionerad laserbehandling. Klinisk dokumentation påvisar en reperations-tillväxtstimulering av bl.a collagen & elastin med 50-70%. Behandlingarna är effektiva och säkra med få sidoeffekter. En kur består av minst 3 klinikbehandlingar.

Behandlingsteknologin

Genom att pierca vävnaden med ett sterilt instrument utformat med extremt tunna och vassa nålar punkteras kärlstrukturen. Röda blodkroppar frisätts i vävnaden och hudens naturliga försvar identifierar dessa. Hudens fibroblaster registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkeprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras, ärrvävnad och bristningar lyfts, rodnad dämpas och ojämn textur jämnas ut. Det inflammatoriska tillståndet som uppstår verkar i 2-4 dagar och ger huden en signal om aktiverad förnyelse som kvarstår i upp till 3-4 veckor. Andra effekter som uppstår är en normalisering av kärlstrukturen och pigmentering samt en aktivering av hudens immunförsvar, detta gör det möjligt att rodnader/ytliga kärl och bristningar samt motverkar acnerelaterade tillstånd. DESSA BEHANDLINGAR SKA ENDAST UTFÖRAS AV UTBILDAD TERAPEUT OCH MED STERILFÖRPACKADE INSTRUMENT!!!!!!!! Dermaroller är lämplig för en rad indikationer. Läs mer i Dermarollers kundinformationsfolder.

  • Collagen dermal stimulering (rynkreducering)
  • Solskadad hud (åldersförändringar)
  • Ärrbehandling som t.ex. acne, operation eller brännskador
  • Pigmentbehandling

Upplägget för behandling görs alltid vid en konsultation. Kostnaden är beroende på vilken nållängd och område som ska behandlas.
Pris från: 800-3000:-

Dermaroller utförs främst på stora plana områden , annars använder man sig av Dermapen för att komma åt i vinklar och ändra nåldjup.