Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling De Lux

En komplett behandling med rengöring, plock av bryn, peeling, portömning, massage, special mask. Här ingår också frans och bryn färgning,  ampull som även används hemma i c 7 dagar efter behandling.

C 90 min 1440:-

Klassisk Ansiktsbehandling

En bas behandling med rengöring, peeling, plock av bryn, portömning, massage, serum eller mask. Här kan du lägga till AHA syra, ampull, frans och/eller brynfärgning eller lätt microdermabrasion. Partiell eller helt ansikte.

C 75 min 995:-

 

Tillägg till behandlingar

AHA Syra, Serum eller Ampull Från +150 – 250:-
Iontofores/Aspiration/                       +100:-
Microdermabrasion                              +300:-                                                                                                                           

 Special Mask                                         +100:-                                                                                                                               

Dermapen sheetmask                          +200:-

 

Djuprengöring

Rengöring, peeling, ånga, portömning, AHA serum/mask
C 60 min 795:-/(för ungdom 695:-) 
+ SA         +500:-

Gly-C behandling

Kraftfull minibehandling med glycolsyra, mjölksyra och C-vitamin. Rengöring, manuell microdermabrasion, Gly-C Serum, Terproline mask. Du får även resten av ampullen med hem för ca. 1 veckas behandling.

C 30 min 525:-

C-Vitamin behandling

Här använder vi C-Vitamin som huvudingrediens. Rengöring, manuell peeling. C-vitamin serum, Terproline mask. Du får även resten av ampullen med hem för ca. 1 veckas behandling.

C 30 min 525:-

Lyx Ansiktsbehandling

Denna behandling är en kombination av klassisk ansiktsbehandling och MAYA PEEL apparatbehandling. (Se förklaring på MAYA PEEL.)

C 105 min 1595:-

Ansiktsbehandling special

För dig som vill ha variation på din ansiktsbehandling eller ha en kraftfullare behandling som går djupare ner i huden.

 

Derma Recovery

En kombination av Gykolsyre Peeling och massor av antioxidanter som arbetas in med massage och avslutas med en specialmask, anpassad för din hud. Perfekt att göra innan tex bröllop, fest eller när huden behöver mycket återfuktande.

C 60 min 995:-

Glow and Go

Mandel Peeling med anti-age egenskaper som jobbar på djupet med hudens lyster, uppbyggnad och struktur.Den har även en kärlsammandragande effekt och är anti-inflammatorisk (CE-Märkt Peel. Se under Avancerad Hudvård.) Vi avslutar med en ansikts-och dekolltage massage och mask.

C 60 min 1295:-

Fillast behandling

En riktigt återfuktande behandling med hyaluronsyra och peptider. Peeling med manuell microdermabrasion. En skön massage med barriärbyggande creme. Inpackning med Fillast serum som sedan avslutas med Fillast creme.

C 60 min 995:-

ICE Peel 

Två unika teknologier i en och samma behandling skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudens åldrande. Värme och kyla möts med Kemisk Peeling och Cryoterapi. Behandlingen är behaglig med snabbverkande resultat. Kvalitetsförbättring sker i flera olika nivåer och hudens ungdomliga fräschör bevaras.
C 60 min 1295:-